Patricia Hermans is prestatiepsycholoog voor muzikanten en oprichter van Stalen Zenuwen. Dé plek voor muzikanten met dromen, doelen en talent. Ze is ‘gespecialiseerd coach bij podiumangst’, zoals Psychologie Magazine haar omschreef.

Gedurende en na haar opleiding aan Tilburg University, de Universiteit van Amsterdam en La Trobe University, heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van muzikanten. Met behulp van tools en vaardigheden uit de sport- & prestatiepsychologie, artiestenpsychologie en musicologie helpt ze muzikanten hun uitdagingen te overwinnen en talenten te ontwikkelen.

Inmiddels heeft Patricia al vele muzikanten geholpen stalen zenuwen te krijgen, van amateurs tot professionals, waaronder internationale popartiesten, DJ’s en Grammy-genomineerde musici. Wellicht heb je haar ook gezien of gehoord als gast op tv, radio of podcast (o.a. NOS, RTL, NPO1, Omroep Brabant, 3FM, Metal Health).

Sinds 2016 kun je bij Stalen Zenuwen terecht voor o.a.: podiumangst, effectief studeren, mentale vaardigheden, zelfvertrouwen, creativiteit, productiviteit en voorbereiding op belangrijke audities, shows en tours. Graag helpt ze jou om ook stalen zenuwen te krijgen. Want anderen helpen het beste uit zichzelf te halen, dat is toch het mooiste wat er is?