fbpx

Iedereen bedankt voor een fantastisch weekend!

Het zit er weer op. Het was een intens, maar onvergetelijk mooi weekend. Een prachtige groep van getalenteerde vocalisten, maar vooral hele mooie mensen. Jullie hebben keihard gewerkt, jezelf bloot gegeven en voor ontzettend veel gezelligheid gezorgd. Wij bedanken alle professionals voor de inspirerende workshops en masterclasses, maar vooral…jullie! Wij kijken met trots terug op de afgelopen dagen en we beloven bij deze; volgend jaar doen we er gewoon weer één! Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen voor Vocal Weekend 2020? Meld je hier even aan

Aanmelding 2019 begonnen

2019 is begonnen en dat betekent voor ons dat wij ook zijn begonnen met de invulling voor Vocal Weekend 2019. We zijn druk bezig om komende editie weer de voorgaande te doen laten overtreffen met een aantal nieuwe namen. Ook zullen er natuurlijk een aantal vaste waarden weer van de partij zijn. Na vorige (uitverkochte) editie zijn er meteen een hoop aanmeldingen binnen gekomen voor dit jaar, dus we hebben momenteel nog maar een paar plekjes beschikbaar. Wil jij er bij zijn? Wacht dan niet te lang en meld je HIER aan.
 

Het zit er weer op :(

We hebben gelachen, we hebben gehuild, we hebben gezongen, we hebben geschreeuwd, maar vooral elkaar heel erg geïnspireerd. Iedereen bedankt voor deze fantastische onvergetelijke editie van Vocal Weekend! In 2019 doen we er gewoon nog één…zet 21 t/m 23 juni dus maar alvast met potlood in de agenda. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen wat betreft de volgende editie van Vocal Weekend, meld je dan even hier aan of check het Facebook event. Tot de volgende!