v.l.n.r. Mariëlle Dortmans, Cindy Maes-Tompson, Silke van Niel

Namens Logopediepraktijk Eindhoven hebben we dit jaar Mariëlle Dortmans te gast. Logopediepraktijk Eindhoven is een praktijk met een specialisatie op het gebied van adem, stem en zang. In de praktijk worden dan ook uitsluitend deze facetten van de logopedie behandeld om een zo goed en gespecialiseerd mogelijke behandeling te kunnen geven.

Binnen Logopediepraktijk Eindhoven kun je terecht voor behandelingen op het gebied van onder andere: ​Ademhaling en hyperventilatie, stemproblemen, problemen en vragen rondom de zangstem, manuele facilitatie (strottenhoofd massage), presentatie vaardigheden, genderdysfonie en globusgevoelens (brok in de keel). Dagelijks zien wij zangers en werken aan het opbouwen of herstellen van een goede stemconditie, en de specifieke zorgvraag van de zanger staat hierbij centraal.

Al vanaf het begin is Logopediepraktijk Eindhoven nauw betrokken bij Vocal Weekend, en al 3 jaar op een rij verzorgen zij de allereerste workshop van het weekend. Dit jaar zal Marielle Dortmans de presentatie verzorgen over stemverzorging en wat je met logopedie kunt doen om stemklachten te voorkomen of verminderen.

 

Logopediepraktijk Eindhoven
Tongelresestraat 356
5642 NG Eindhoven
Tel: 06-51401822
www.logopediepraktijkeindhoven.nl