Lesley stond al van kind af aan op het podium. Op pad met haar vader en haar zusje, spelend op de meest uiteenlopende gelegenheden, ontwikkelde zij zich gedurende de jaren tot een expressieve zangeres met een bijzonder warme, soulvolle stem en een opvallende uitstraling. Haar muzikale pad kruiste dat van vele anderen.
Zo was ze van eind 2005 t/m begin 2006 te zien en te beluisteren in de theaterproductie She Got Game, de derde editie onder regie van Leoni Jansen. Begin 2008 besloten Lesley, Michèle van der Aa en Lotte Zekhuis dat ze na She Got Game 3 nog niet klaar waren met het theater. Inmiddels zijn ze vier seizoenen en twee theaterprogramma’s verder (Let’s Do Men! & Let’s Do Her!) en momenteel zijn ‘van der Aa’s en Zekhuis’ te zien in verschillende Nederlandse theaters met hun laatste programma genaamd Let’s Go Dutch! Hierin spelen zij liedjes van Nederlandse componisten en zangers.
Buiten het zingen in theaterprogramma’s heeft Lesley in 2007 een eigen CD uitgebracht, genaamd ‘Feels Like Home’, met daarop liedjes van haar muzikale helden. Zo staan er o.a. songs en uitvoeringen van Bonnie Raitt, Eva Cassidy en Foy Vance op haar album.
Ook is Lesley een veelzijdig sessie muzikante en al jaren te zien als backingvocliste achter menig Nederlandse zanger/zangeres. Zo zingt zij onder andere bij Jan Smit, Nick & Simon, was ze op toer met Trijntje Oosterhuis, heeft ze gezongen met Al Jarreau en Frank Mc Comb. was ze te zien en te horen tijdens het televisieprogramma “De Beste Zangers Van Nederland” en ondersteunde zij vocaal samen met Michèle van der Aa de 3J’s tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf. Lesley was ook lid van de Nederlandse vakjury tijdens het onlangs gehouden Eurovisie Songfestival 2018.
Veel uiteenlopende interesses maken dat Lesley altijd de uitdaging zal blijven zoeken in verschillende projecten en zich altijd zal en wil blijven ontwikkelen als zangeres en als muzikante.