Cordula Klein Goldewijk is zangeres, zangdocent en eigenaar van Next Level Vocal Coaching. Na haar afstuderen aan het Codarts conservatorium in Rotterdam in 2005, heeft ze de 3-jarige opleiding, de Academy en de Continuous Course aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen gevolgd. Ze ontwikkelt op CVT gebaseerde cursussen voor zangdocenten en artiesten, en coacht semi-professionele en professionele zangers. Cordula is actief als zangeres, songwriter en sessie zangeres in verschillende genres.

Zingen gaat om je eigen unieke artistieke persoonlijkheid. Zangtechniek is een middel om het zingen makkelijker te maken, het is geen doel. Ik gebruik concrete, bruikbare tips zonder een smaak of sound op te leggen, zodat je meer controle krijgt, het zingen beter kunt volhouden en je stem leert kennen. Klinken zoals jij dat wilt, op een gezonde manier.

Mijn focus ligt op gezond stemgebruik, ontwikkeling van dynamiek en bereik, en het toepassen van vocale effecten zoals distortion, grunt, growl, en vibrato. Daarnaast kan ik helpen bij stemproblemen (First Aid) en geef ik stemtraining, zodat je het kunt volhouden op tour. Ik werk op basis van JOUW vraag, dus wat die vraag ook is…